Sorry Mom

#wearesorrymom

și vrem să fii parte din mișcarea noastră

Fondat în 2013 în Danemarca, Sorry Mom este un brand de produse pentru realizarea, vindecarea și îngrijirea tatuajelor. Suntem dedicați artei tatuajelor și îngrijirii corecte a acestora. Vrem să ridicăm standardul calitativ al produselor din această industrie creativă prin producția și distribuirea celor mai bune soluții special concepute cu nevoile tatuatorilor și iubitorilor de tatuaje în minte.

Parteneriatul nostru cu artiști de top din toată lumea, dar și cu colecționari de tatuaje din toată lumea ne fac un jucător global important în industria tatuajelor. Toate produsele sunt dezvoltate în Danemarca, produse în Republica Cehă și distribuite global din depozitele noastre din Europa și Statele Unite ale Americii.

Am început ca doi entuziaști ai tatuajelor în Danemarca. În urmatorul pas ne-am asociat cu Myke Chambers, o adevarată legendă în arta tradițională a tatuajelor din America.

Gama Sorry Mom e în continuă creștere și este alcătuită din produse speciale pentru realizarea, vindecarea și întreținerea tatuajelor, dar și produse de lifestyle.

Avem un program puternic pentru re-selleri prin care vrem să împărtășim cu tatuatori din toată lumea viziunea noastră despre calitatea premium a tot ce este necesar în procesul de tatuat.

Vrem că workflow-ul artiștilor să fie cât mai eficient și plăcut, iar clienții lor să aibă parte de cea mai bună experiență, atât pe scaunul de tatuat, cât și în procesul de vindecare și întreținere.

Vrem ca TU să rămâi cu cea mai bună varianta a tatuajului tău – pentru totdeauna.

Toate produsele Sorry Mom sunt cruelty free, ceea ce înseamnă că NICIODATĂ nu vom face teste pe animale.

Iubim animalele, sunt prietenii noștri, iar ele nu se tatuează.

Rasmus & Martin & Myke & Madalin
- echipa Sorry Mom

AI ÎNTREBĂRI PENTRU NOI?

weare@sorrymom.ro
+4 0744 427 727

VREI  COLABORĂM?

weare@sorrymom.ro
+4 0726 674 230

PRESĂ & MEDIA

Mădălin Stancu
+4 0726 674 230